Lone Glarbo


Lone Glarbo
Århusvej 55, Søften, 8382 Hinnerup, 56 år

Mor til 3 voksne børn, mormor til 2, gift med Kent som ligeledes har 3 voksne børn.

Efter at have arbejdet som skatterevisor i nogle år, arbejdede jeg som økonomichef i 12 år i et mellemstort it-firma.

I 2014 kastede jeg mig over en ny uddannelse, og i 2017 blev jeg færdig som optiker, og siden har jeg arbejdet hos Synoptik. Jobbet som optiker sætter jeg stor pris på, fordi jeg får lov til at arbejde med mennesker.

Jeg har deltaget i TeamRotarys cykeltur til Paris 4 gange, og jeg håber også at kunne komme afsted igen i år. Et helt år med diverse nedlukninger besværliggør dog træningen lidt, og turen er også rykket fra uge 27 til uge 35 netop af denne grund. Jeg har gode veninder, som jeg ynder at gå ture med eller cykle med i skoven sammen med. Når vi drager på ferie, så er det ofte med cykeltøjet i bagagen. Jeg cykler ikke fordi det skal gå stærkt, men fordi det holder mig i form, og så fordi det giver så mange glæder alene eller sammen med andre både i Danmark og i udlandet.

Jeg er landmandsdatter, og vi bor selv på landet og har et mindre fritidslandbrug med herefordkvæg.

Jeg har været frivillig i mange forskellige sammenhænge, f.eks. i mine børns børnehave, dagpleje og i skolebestyrelsen.

Jeg stiller op for 5. gang, fordi jeg stadigvæk har noget på hjerte, som ikke bare vedkommer mig selv, men som også kan være til gavn for andre.

Livet består af mange forskellige udfordringer og faser og derfor afspejler mine også de ting, som jeg har fokus på til valget denne gang.

Ældreområdet har min store interesse, det samme gælder handicapområdet. Jeg er meget optaget af det værdige ældreliv. Jeg ønsker flere hospicepladser og kunne godt tænke mig at vi fik etableret generationsboliger, eller områder.

Nu er jeg blevet mormor, og derfor har jeg atter fået stor fokus på forholdene for vores yngste borgere, herunder dagpleje, børnehave og det gode småbørnsliv.