Orla Nielsen

Jeg hedder Orla Nielsen, er 73 år, bor i Skjoldelev sammen med Dorte og er stadig meget aktiv både i arbejdslivet og fritiden.

Jeg har i mange år haft lyst til at prøve byrådsarbejdet, har også tidligere været opstillet, men manglede dengang 5 stemmer. Drosler nu ned på mine arbejdsopgaver og vil gerne gøre en indsats for befolkningen i vores lokale område og resten af kommunen.  

Har i snart 50 år arbejdet i lokalbestyrelser, Borgerforening, Forsamlingshus, Fjernvarmeværk og desuden i Landsbyrådet. Har i 11 år været i bestyrelsen for Klank Efterskole, 3 år som formand, nu formand i det lokale Vandværk, kirkeværge i Lading Kirke. Har de seneste 18 år været  salgsansvarlig i DK for et finsk firma med landbrugsmaskiner. Samtidig som selvstændig opbygget en forretning med opbevaring af campingvogne m.m., runder nu ca. 600 enheder.

Jeg vil arbejde for at sikre borgerinddragelse, åbenhed og gennemsigtighed i kommunale beslutninger og mere udvikling for de små lokalsamfund.

Det er vigtigt for mig med balance i udviklingen af kommunen, at kommunen hænger sammen, at der er gode servicetilbud til alle og at den kommunale service er tæt på borgerne. 

Vi skal have mere kommunalt/privat samarbejde og turde tænke nyt. Kommunen er til for borgeren - ikke omvendt.  Borgervenlighed–Erhvervsvenlighed–Vækst–Udvikling–God infrastruktur samt Bæredygtighed.