Flemming Kragh Thomasen

Flemming Kragh Thomassen Saturnvej 7, 8370 Hadsten

Jeg er 42 år og er gift med Tilde på 41 år, der er ansat som personalekonsulent i en nordjysk kommune. Sammen har vi 3 dejlige børn på henholdsvis 17, 15 og 13 år.

Karriere og uddannelse

Jeg har siden 2018 været selvstændig med virksomheden Jysk Alarm & Sikring, som er beliggende i Favrskov Kommune. Tidligere har jeg været erhvervsrådgiver i banksektoren i 16 år. Udover bankuddannelsen har jeg en HD i organisation og ledelse. 

Fritid og foreningsarbejde

I min fritid spiller jeg badminton og er medlem af Hadsten Rotary Klub. Jeg altid været engageret i forskellige bestyrelser i vores kommune, som har været min måde at støtte op om foreningslivet på.

I byrådet vil jeg arbejde for: 

• Favrskov skal være en stærk erhvervskommune. Jeg mener vi har potentialet og mulighederne for at blive Danmarks bedste erhvervskommune. 

• Det skal være nemt at være en forening i Favrskov. Vi skal understøtte det gode foreningsliv, så vi sikrer de gode frivillige kræfter, der er så vigtige for fællesskabet. 

• De unge mangler et sted de kan mødes og hygge sig. Den mulighed skal vi give dem, i de rette rammer. Favrskov er dejligt, og det skal her fortsat være.